Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Karta Rinore Europiane

Që perj datës 24 Mars Karta Rinore Europiane dhe EasyPay kanë lidhur së bashku Marrëveshjen e Bashkëpunimit prej së cilës mund të përfitojne të gjithë të rinjtë që duan të pajisen me Kartën Rinore.

Karta Rinore është një  Projekt i cili funksionon në të gjitha  shtetet e Europës dhe së fundmi edhe në Shqipëri.

Çdo i/e re që është i pajisur me karten rinore mund te perfitoje një zbritje nga 10-50% në te gjitha bizneset qe jane pjesë e listës si ne Shqipëri ashtu edhe në Europë.

Tashmë Kartën Rirore mund ta përfitoni FALAS nëse regjistroheni si klient në platformën EasyPay dhe rrimbushni llogarinë tuaj me 400 lekë.

Për më tepër shihni linkun Këtu

 

17553953_1874525309434607_1418386733304907770_n

24 Mars, 2017
×
sqShqip