Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Leader for a day

In the framework of Junior Achievement Program in Albania, was organized the closing ceremony of the “Leader for a day” initiative . Thanks to the support of  Albanian American Development Foundation (AADF), the Ministry of Education and Sports and the Ministry of Social Welfare and Youth, this program is implemented in High Schools (general and professional). The fifth edition of “Leader for a day” included 46 graduates, in a unique experience accompanying them on a daily work routine in the company. EasyPay was for the 3rd consecutive year one of the host institutions involved in this experience. Throughout the day, the students accompanied the executive executives of these institutions and became acquainted with the role, functions and responsibilities that a leader carries each day in his post. By sharing their experience with the students, the leaders of these institutions cultivate a new generation of leaders and serve as a source of inspiration for young people.

JAjunior achievement

4 Prill, 2017
×
sqShqip