Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

LendIt Fintech Conference Europe 2019 – Guest speaker Linda Shomo

On September 26-27, the LendIt Fintech Europe conference was held in London this year. Linda Shomo, Founder and Ceo of EasyPay was invited as one of the speakers at the LendIt Fintech Conference. Mrs. Shomo was part of the panel discussion on ‘Cashless Societies: a Challenge for Financial Inclusion?’

LendIt Fintech Europe, a gathering of more than 1,200 industry professionals in London, showcases the leaders in innovation across financial services including the digital banking, Fintech, payments and lending industries.

Linda Shomo was one of the speakers at LendIt Fintech Conference Europe 2019, a conference that gathers all Fintech leaders to connect and reimagine the future of finance.

 

                 

 

More about LendIt Fintech Conference:

LendIt Fintech is the world’s largest event series dedicated to connecting the entire fintech community, including the lending, digital banking and blockchain segments. Our conferences bring together leading fintech innovators, banks, investors, enterprise technology platforms, and service providers to share the latest trends and facilitate networking.

LendIt Fintech hosts three conferences annually: LendIt Fintech USA, LendIt Fintech Europe, and LendIt Fintech China, and dozens of complementary online and in-person events. LendIt also owns and operates one of the world’s leading industry educational channels, Lend Academy.

26 Shtator, 2019
×
sqShqip