Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rimbushje me MasterCard në Web dhe Aplikacion

EasyPay mundëson për të gjithë klientët kreditimin e llogarisë me MasterCard. Të gjithë përdoruesit e Visa e MarsterCard mund të kreditojnë llogarinë e tyre EasyPay pa asnjë komision e të kryejnë pagesa në kohë reale.

20 Prill, 2015
×
sqShqip