Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

NEW: Ujësjellës Kanalizime Krujë collaborates with EasyPay

We would like to inform you that from today EasyPay offers the payment service of Water Bills in Kruja city (known in Albania as: Ujësjellës Kanalizime Krujë).

For the first time in Albania, you can now pay your Water Bills of Kruja (Ujësjellës Kanalizime Krujë) city directly from the EasyPay app in real time, or physically at one of our points of sale!

All citizens of Kruja have the opportunity to pay their Water Bills (Ujësjellës Kanalizime Krujë) at all our points of sale across Albania.

We are committed to grow the number of partners and services and to make life easier for our customers.

No more waiting lines! You can make quick and easy payments through EasyPay.

 

14 Tetor, 2019
×
sqShqip