Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Online Digitalb Subscription

For the first time in the Albanian market EasyPay presented to all its users the new service, ONLINE DIGITALB SUBSCRIPTION, eliminating the SMS that is sent to Digitalb to finalize the subscription. If you have purchased a Digitalb subscription, (in any of the ways) you may finalize the subscription at EasyPay.al / Applications / ONLINE DIGITALB SUBSCRIPTIONS. Fill out the empty boxes with the recharge code that you have previously purchased and your SMART card numbers. Making possible to finalize the subscription, all you need is the Internet connection in your computer or mobile phone.

10 Maj, 2011
×
sqShqip