Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ora e Kodimit

Për herë të parë organizohet në Shqipëri prompovimi i Orës së Kodimit. Ora e kodimit është një iniciativë mbarë botërore që promovon tek të gjithë gjuhën e kompjuterave. Si kurrë më parë në tregun ndërkombëtar ka nevoj për programues të aftë. Ora e kodimit ka filluar edhe për shqiptarët. Është një iniciativë e fuqishme për të përqafuar teknologjinë dhe për të zhvilluar art nëpërmjet saj. Të jesh një programues i mirë je dhe nje ambasador shumë i mirë i vendit i tënd. Mund të bëhet programues kushdo që ka pasion teknologjinë.

26 Tetor, 2015
×
sqShqip