Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesa e gjobave të policisë

EasyPay vazhdon të shtojë gamën e shërbimeve duke ofruar shërbimin më të ri, pagesën e gjobave të policisë (online ose me celular). Duke filluar nga sot çdo qytetar do mund të paguajë gjobat në pikat e rrjetit Easypay ose mund ta bëjë vetë pagesën online duke hyrë në  www.easypay.al 

29 Korrik, 2014
×
sqShqip