Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesa Iute Credit, tani edhe nga aplikacioni EasyPay

Iute Credit Albania ofron kredi konsumatore pa kolateral, bazuar në të ardhurat pesonale, duke u dhënë mundësinë klientëve të tërheqin shumën e aprovuar në zyrat e Postës Shqiptare ose në llogarinë e tyre bankare, pas firmosjes së marrëveshjes së kredisë.

Synimi ynë si EasyPay është të vazhdojmë të shtojmë gamën e shërbimeve ashtu si dhe mbajtjen e premtimit tone: “Të krijojmë lehtësi”.

Bashkëpunimi më i ri që EasyPay sjellë është me Iute Credit, sëbashku duke ofruar pagesat e kësteve të kredisë në cdo pikë EasyPay.

Risia nuk qëndron vetëm këtu por edhe në ofrimin e pagesave tashmë akoma edhe më shpejtë direkt nga aplikacioni, formë kjo që vjen për herë të parë në Shqipëri. Të gjithë klientët EasyPay mund të kryejnë pagesën e këstit të kredisë tashmë akoma dhe më thjeshtë, sigurt dhe shpejtë pra një klik largë.

Nuk ka më nevojë të prisni në rradhë!

24 Shtator, 2018
×
sqShqip