Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Panairi i Karrierës në Universitetin Epoka

Për të katërtin vit radhazi Universiteti Epoka organizoi Panairin e Karrierës, i cili është një mundësi e përshtatshme dhe unike për studentët dhe të diplomuarit që të prezantohen me punëdhënës nga sektorë të ndryshëm. EasyPay ka qënë pjesëmarrës që nga viti i parë i këtij panairi. Këte vit ishim të pranishëm së bashku me 60 kompani  të tjera pjesmarresë me stendën ku u mirëpritën studentët për intervista të shkurtra duke iu prezantuar atyre mundësi intershipi apo punësimi të ndryshme. Gjatë panairit, të diplomuarit dhe studentët vizituan stendat për të gjetur kompanitë profilet e të cilëve korrespondojnë me fushën e tyre të arsimit, ku u intervistuan dhe  dorëzuan CV-të , për një rekrutim te mundshëm.
1493214710_news
26 Prill, 2017
×
sqShqip