Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Panairi i Karrierës: Universiteti Epoka

Zhvillohet “Panairi i Karrierës” në Universitetin Epoka, si një oportunitet shumë i mirë për studentët e kompanitë. EasyPay është një nga kompanitë pjesëmarrëse, në mbështetje të studentëve në fillimin e karrierës së tyre profesionale, duke ofruar praktika mësimore e punësim.

21 Prill, 2015
×
sqShqip