Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Parlamenti Rinor Europian – EasyPay suportues

18738417_774055602755675_1490145965298994349_o

 

EasyPay suportoi konferencen e 10 te Parlamentit Rinor Europian të mbajtur në 18-23 Maj, në Vlorë.

Rreth 150 pjesmarrës, të përzgjedhur erdhën sëbashku për të ndërtuar, diskutuar dhe miratuar rezoluta që më pas do të ndiqen në jenë pjesë e

axhendës së vitit në vijim. European Youth Parliament është një organizim rinor i cili organizon mbi 1500 ditë aktivitete cdo vit duke pasur si qëllim informimin, shkëmbimin e ideve, kulturave si edhe inspirimin e fuqizimin e të rinjve me qëllim që të jenë qytetare aktiv.

EYP Easypay

30 Maj, 2017
×
sqShqip