Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Payment of Police Fines

Easypay continues to expand its activity with new services. Our latest service is “Payment of Police Fines”. Starting from July 2014, all citizens of Albania can pay police fines in Easypay network or online in www.easypay.al. Easypay soon with its Mobile Application for Android where any Android user can pay all our services via its mobile.

29 Korrik, 2014
×
sqShqip