Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pranverë festive në EasyPay: transfertat brenda vendit, deri në -30% zbritje nga komisioni

Pranvera ka ardhur tashmë dhe ka sjellë kohën e ngrohtë, rrezet e diellit, gjelbërim dhe shumë dëshirë për të festuar e për të shkuar në plazh. Por, së bashku me festat e gëzimet vijnë edhe shpenzime më të larta. Nevoja për para rritet e kështu rriten edhe transaksionet dhe transfertat e parave mes njerëzve të dashur. E për këtë arsye, EasyPay vendosi që këtë herë të ishte një pranverë festive me plot oferta!

Transfertat e parave brenda vendit: deri në -30% zbritje nga komisioni!

Edhe një herë, EasyPay dëshiron të krijojë lehtësi për të gjithë qytetarët shqiptarë, ndaj vendosi të sjellë këtë ofertë për transfertat kombëtare të parave. Me anë të platformave tona, mund të dërgosh e të marrësh para në të gjithë Shqipërinë: me një rrjet agjentësh me mbi 500 pika fizike, një agjenci EasyPay mund ta gjesh kudo!

Transfertat e parave janë një shërbim shumë i dobishëm që përdoret nga qytetarët shqiptarë të të gjitha moshave. Nevoja për para është e paparashikueshme e ndaj transfertat me EasyPay janë kaq të volitshme: të shpejta, të sigurta e me komisionet më të lira. Kjo ofertë do të zgjasë deri në fund të muajit Maj dhe do t’i japë të gjithëve mundësinë për të dërguara para në të gjithë vendin: më lirë se kurdoherë, me një zbritje të komisionit që shkon deri në -30% dhe me lehtësinë që karakterizon çdo shërbim të kompanisë portokalli që krijon lehtësi…

5 Maj, 2023
×
sqShqip