Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Professional High School

EasyPay as an institution that supports young people in the field of information technology and beyond, is a board member of the Professional High School in Kamëz. As a partner and sponsor of the event, EasyPay supported the workshop, held on 6 March 2015, by encouraging students to participate and promote their skills in ICT Awards! Cooperation with businesses is a positive initiative for the practice of students and their further specialization.

6 Mars, 2015
×
sqShqip