Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rage of the Rampage, Albania’s first electronic music festival

Rage of the Rampage, Albania’s first electronic music festival, coming on December 20th at The Olympic Park, in Tirana.

Well-known artists will join us from Germany, Spain, Austria, Macedonia, Kosovo and Albania, artists who have performed on the stages of Tomorrowland and Untold Festival with successful names such as Martin Garrix, Tiësto, etc.

Get to know our lineup:
Blinders | Galoski | Daniel Rosty | 2FREAKZ | Jordi Sans | Ampov | CryJaxx | ERØSxNANI | Dj Caboo.
Join the Rage of the Rampageby purchasing your ticket now through one of the following options, where you will also find ticket price information:

  • Pay directly through EasyPay button – You must have or create an active EasyPay account; ticket.easypay.al
  • Pay via Visa/Mastercard – If you are a Visa/Mastercard cardholder, you can pay directly from your card; ticket.easypay.al
  • Buy them physically at any EasyPay point across Albania. To find your nearest point at: bit.ly/epbileta

For more visit: ticket.easypay.al

 

20 Nëntor, 2019
×
sqShqip