Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Revista Monitor “Pagesat Elektronike Gjithnjë e më Shumë në Rritje”

“Pagesat Elektronike Gjithnjë e më Shumë në Rritje”
Artikulli më i fundit në revistën Monitor referuar EasyPay, operatorit të parë të pagesave online në Shqipëri.

revista_Monitor

22 Prill, 2013
×
sqShqip