Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Rimbushja automatike Plus

EasyPay mundëson për të gjithë abonentët e PLUS rimbushjen automatike të celularit me të gjitha sasitë e rimbushjeve që janë hedhur në treg. Të gjithë abonentët me parapagesë PLUS, mjafton të shkojnë tek agjentët e EasyPay (pikat e tyre të shitjes identifikohen nga logo e EasyPay që mbartin) dhe mund të kryejnë rimbushje automatike të kohës së tyre të komunikimit. Në këtë mënyrë nuk ka më nevojë të marrin kodin dhe të formojnë #100#.

Ndeërkohë, klientat e Easypay mund ta bëjnë vete, pa pasur nevojë të shkojnë tek dyqanet.

.

26 Maj, 2011
×
sqShqip