Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ritfolk Reunion

On June 8, after almost two decades, Ritfolk will bring their full repertoire to a unique concert for the audience in the Cultural Center of the Orthodox Cathedral in Tirana.

 

Ritfolk is a name that naturally comes to mind when talking about contemporary Albanian music and those little things that stimulated value and hope in the dark decade of the 90s. Their texts and music are one of the most authentic testimonies of the emotional structure, dreams, hopes and disappointments of a generation.

You can get your Ritfolk ticket through these options:

For more information visit: https://ticket.easypay.al/

22 Maj, 2019
×
sqShqip