Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Shaping the Digital Future

May 24, 2016

EasyPay supports 7th edition of the InfoCom Albania Conference held at Tirana international Hotel :Shaping the Digital Future.

This conference will encourage the contribution of the role of technology changes in the society and the impact it has on the Albanian market. Speakers shared their perspective and how to embrace those changes in anticipation.

EasyPay Media Relations

 

24 Maj, 2016
×
sqShqip