Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Pagesa e Internetit Abissnet me EasyPay!

EasyPay në bashkëpunim me Abissnet, ofron për të gjithë abonentët pagesën e internetit online. Shërbimi ofrohet pa asnjë komision, në çdo pikë EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Së shpejti shërbimi do të ofrohet edhe për klientët e regjistruar, si në web ashtu edhe në aplikacionin EasyPay për smartphone.

 

6 Tetor, 2016
×
sqShqip