Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Siguro vendin tënd në trajnimin më motivues të vitit

Siguro vendin tënd në trajnimin më motivues të vitit

EasyPay është tashmë një ndër partnerët kryesorë të eventit më motivues të vitit “Rruga drejt Suksesit” me Vasil Naçi. Trajnim i cili do të zhvillohet online më 19-21 Nëntor 2021. Ashtu sikurse edhe në edicionet e shkuara, EasyPay mundëson për klientët e saj dhe jo vetëm, disa metoda pagesash.

Duke hyrë online në faqen: ticket.easypay.al, ofrohen tre alternativa pagesash, duke plotësuar kështu preferencat e gjithsecilit.

Hyr në ticket.erasypay.al dhe zgjidh një nga 4 mënyrat e pagesave.

Përgjatë viteve të fundit, EasyPay ka zhvilluar ndjeshëm portofolin e shërbimeve dhe në të njëjtën kohë metodat e pagesave. Ku nëpërmjet të cilave synon të rrisë gjithë-përfshirjen financiare në vend dhe lehtësojë procesin e blerjes online. Vetëm me disa klikime kushdo mund të kryejë pagesa për veten ose për persona të tjerë, nga kudo ndodhet. 

“Rruga Drejt Suksesit” mirëpret për të 5-tin vit të gjithë ata që dëshirojnë të motivohen dhe të jenë motivues për të tjerët, të zhvillohen dhe të mendojnë pozitivisht. Duke synuar kështu rritjen e suksesit dhe aftësimit të tyre në biznes dhe në jetë.

Ju mirëpresim, më 19-21 Nëntor 2021 në trajnimin më të madh virtual në rajon.

12 Nëntor, 2021
×
sqShqip