Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Situata e E-Commerce në Shqipëri

Protik me mbështetjen e “EasyPay” dhe “Dyqan Taxi” organizoi Të Enjten Teknike me temë “Situata e E-Commerce në Shqipëri”. Përfaqësues nga bizneset, bankat dhe të interesuar në këtë fushë morën pjesë në diskutime për problematikat e këtij sektori dhe çështjet që ndeshin në punën e tyre të përditshme. më shumë

25 Shtator, 2014
×
sqShqip