Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

The stories about the development of ICT in Albania

Within the overall activities organized for the 100th anniversary of Independence of Albania, the Albanian ICT Association (AITA), as the leading voice of the ICT sector in Albania, with 60 member entities (companies, academia, NGOs), initiated and organized on 22 November 2012, at Sheraton Hotel, the activity: “The stories about the development of ICT in Albania and the honoration of Mr.Kristian Bukuroshi with the title “Gratitude for distinguished merit””. EasyPay was one of the sponsors of this activity. To read the full article click here.

aita_event

22 Nëntor, 2012
×
sqShqip