Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Të Dhënat Qeveritare në Dorën Tuaj

EasyPay, mbështet konkursin “Të Dhënat Qeveritare në Dorën Tuaj”. Çmimi i akorduar nga EasyPay shkoi për nje grup studentësh që në fokusin e projektit të tyre kishin Maturën Shtetërore. më shumë

16 Maj, 2014
×
sqShqip