Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

The Key to Success

CEO of EasyPay, Linda Shomo was invited at the Seminar “Key to Success”, as Entrepreneur Female. This event was organized by  Innovators Club and was held at Epoka University were Linda shared with the students her experience of starting a business in Albania and the struggles that came with it. She talked about the difficulties she faced in the implementation of a digitalized service in Albania six years ago, when technology was not as advanced as it is today. More

the key of

12 Maj, 2017
×
sqShqip