Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Top Channel: Aplikacioni EasyPay – Risi në sektorin e ICT-së në Shqipëri

Aplikacioni EasyPay për smartphone promovohet në një nga televizionet shqiptare si risi në fushën e teknologjisë në Shqipëri. Idetë inovative të të rinjve janë kontribut për shoqërine e zhvillimin e mëtejshem të teknologjisë së informacionit.

11 Janar, 2015
×
sqShqip