Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Transfero Para në të gjithë botën me Ria dhe EasyPay!

EasyPay Ria Vector

 

EasyPay lidh partneritet me kompaninë e fuqishme ndërkombëtare të transfertave të parave në botë: Ria Money Transfer.
Që prej datës 21 dhjetor 2016, për herë të parë në Shqipëri, kushdo mund të marrë e të dergojë para tek të afërmit në një nga pikat EasyPay që ofrojnë shërbimin Ria. Shihni hartën e agjentëve tanë për të gjetur vendodhjet e pikave EasyPay-Ria.
Ria hyn në tregun shqiptar në bashkëpunim me EasyPay, me komisionet më të ulëta dhe shpejtësinë maksimale!

 

24 Dhjetor, 2016
×
sqShqip