Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ria Money Transfer in Albania!

EasyPay Albania has partnered with Ria Money Transfer, one of the largest money transfer companies in the world.
Since December 21st, 2016, anyone can pick up or transfer money to their loved ones by visiting any of the EasyPay POS that offer Ria all over Albania. Check the map to find the locations of EasyPay – Ria agent network.
Ria Money Transfer enters the Albanian market through EasyPay, with the lowest rates and the quickest delivery times!

 

24 Dhjetor, 2016
×
sqShqip