Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Transfertat drejt Shqipërisë me 0 komision, të ndihmojmë së bashku!

Pas ngjarjes se 26 Nëntorit ku tërmeti goditi vendin tonë, EasyPay dhe RIA Money Transfer ka ofruar mbështetje dhe ka shprehur solidaritet për të gjithë shqiptarët kudo ne Botë, që kanë të afërmit e tyre në Shqipëri, duke aplikuar komision zero për të gjitha transfertat hyrëse deri me datë 3 Dhjetor 2019.

Duke marrë parasysh që një ndër korridoret tona më të rëndësishme ku ka më shumë shqiptar është Italia, ne bashkëpunim me RIA Money Transfer u bë e mundur që kjo ofertë të vazhdonte deri me datë 10 Dhjetor 2019.

Në kuadër të kësaj oferte mund të themi se shqiptarët treguan edhe njëherë se janë gjithmonë të bashkuar dhe se familja gjithmonë vjen e para.

27 Nëntor, 2019
×
sqShqip