Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ujësjellës Kanalizime Vau Dejës collaborates with EasyPay

NEW: Ujësjellës Kanalizime Vau Dejës!

Ujësjellës Kanalizime of Vau Dejës municipality is integrated with EasyPay platform to allow citizens of Vau Dejës to pay water bills through EasyPay, at any EasyPay agent.

We are committed to grow the number of partners and services and to make life easier for our customers.

Very soon this service will also be offered through our application for all EasyPay customers.

By Megi Milo

22 Gusht, 2018
×
sqShqip