Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ujesjelles/Kanalizime Fier joins EasyPay community!

May 13, 2016

Ujesjelles-Kanalizime of Fier city is integrated with EasyPay platform to allow citizens of Fier to pay water bills through EasyPay, direct from their mobile phones or at any EasyPay agent.

We are committed to grow the number of partners and services and to make it easy for our customers.

Online payments are the way to go!

EasyPay Media Relations

 

13 Maj, 2016
×
sqShqip