Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Ulje në Bukinist për çdo blerje online të produkteve me EasyPay

 

Bukinist është vitrina e madhe virtuale, brenda së cilës gjendet një gamë e gjerë botimesh; që nga libri artistik, librit shkollor, akademik, profesional, libri për fëmijë, libri i vjetër, katalogët, albumet, pullat postare dhe kartolinat. Vizito www.bukinist.al per te perfituar nga libra online ne shqip, shitje dhe dergesa ne te gjithe boten.

Përfitoni librin tuaj të preferuar 10% më lirë nëse paguani me EasyPay! Oferta është e vlefshme deri në 31 Gusht.

Pasi të keni zgjedhur produktet që do blini dhe jeni gati për të paguar:

  • Zgjidh butonin EasyPay
  • Hyr në llogarinë EasyPay me kredencialet e tua
  • Pagesa bëhet direkt nga llogaria juaj  dhe ju mbeteni në pritje të produkteve që bletë.

 

NetTrade për Bukinist:

“Në këto 25 vjet tregu i botimeve ka shënuar hapa të jashtëzakonshme, duke e pasuruar ndjeshëm botën intelektuale dhe shpirtërore. Por, kjo industri vuan rëndë pasojat e keq-menaxhimit dhe marketingun pa standarde të librit.Në një situatë të tillë, vjen si ofertë serioze dhe mundësi zgjidhje edhe Bukinist.al, platforma më e re në tregun e publikimeve, pjesë e kompanisë NetTrade Albania, e cila ushtron aktivitetin e shitjeve online që prej vitit 2012.

Pas një përvoje suksesi në këtë treg, ku tashmë jemi lider në Shqipëri, ne sjellim “Bukinist”-in, me të njëjtat ambicie dhe energji, për të qenë një partner serioz dhe profesional, në krahun e enteve botuese shqiptare dhe më gjerë.Ne kemi përzgjedhur njerëz që e duan librin, kanë përvojë të gjatë në këtë fushë dhe janë gati të bëhen pjesë e sfidës për sukses.
Libri është pasuria e madhe që duhet të shkojë në çdo shtëpi, klasë apo zyrë; kudo nëpër Shqipëri dhe jashtë saj: Dhe ne e kemi ndërmarrë këtë sfidë tashmë. Botimi që kërkoni këtë çast është vetëm një telefonatë larg jush dhe brenda një kohe rekord ai vjen në destinacionin e kërkuar.Për shërbimet tona të transportit dhe shpërndarjes merrni më shumë informacione këtu.”

 

17 Gusht, 2017
×
sqShqip