Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Updates from the second meeting of KKSP

May 24, 2016

To support online payments security standards, on its second meeting, the National Committee of Payment Systems (KKSP) invited for the first time, the Non-Bank Financial Institutions members, Payment Service Providers and Utility Companies.

EasyPay as an Electronic Money Institution participated in this event and was updated with progress on the current projects related to payments standards to ensure they are aligned with SEPA, automation of payment processes as well as the one related to e-invoicing.

EasyPay Media Relations

24 Maj, 2016
×
sqShqip