Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Vlashent Sata and Elina Duni, charity concert in Tirana

On December 21st  two of the most distinctive Albanian voices, Elina Duni and Vlashent Sata accompanied by Rob Luft and other artists will have a charity concert, organized by “Down Syndrome Albania” Foundation. The event will take place at the “Cultural Center of the Orthodox Cathedral”.

Ticket sales for this humanitarian concert were made possible by EasyPay, whose benefits will serve children with Down syndrome near the DSA Center.

Full Lineup: Elina Duni, Vlashent Sata, Rob Luft, Gent Rushi, Ermal Rodi, Roni Gjura and Emiljan Dhimo.

10 Dhjetor, 2019
×
sqShqip