Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Vlashent Sata dhe Elina Duni, koncert bamirësie në Tiranë

Me datë 21 Dhjetor, ora 20:00, dy zërat e veçantë të muzikës shqiptare, Elina Duni dhe Vlashent Sata të shoqëruar nga Rob Luft dhe miq të tjerë artistë, do të mbajnë një koncert bamirësie të organizuar nga Fondacioni Down Syndrome Albania në Qendrën Kulturore të Katedrales Ortodokse.

Shitja e biletave për këtë koncert humanitar u mundësua nga EasyPay, të ardhurat e të cilave do të shërbejnë për fëmijët me sindromën Down pranë qendrës së DSA.

Lineup i plotë: Elina Duni, Vlashent Sata, Rob Luft, Gent Rushi, Ermal Rodi, Roni Gjura dhe Emiljan Dhimo.

10 Dhjetor, 2019
×
sqShqip