Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Webinar – “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time”

Jemi vërtet të lumtur të jemi pjesë e Webinar-it të parë dedikuar Fintech në Shqipëri. Webinari “Fintech – Disruption and Innovation on Modern Time” do të zhvillohet ditën e Premte, datë 10 Prill nga ora 16:00-17:30.

Panelistët nga ndërmarrjet shqiptare Fintech do të prezantojnë përvojën dhe njohuritë e tyre praktike për zbatimin e produkteve të tyre edhe në tregun shqiptar dhe ndërkombëtar. Ndikimi i aktiviteteve tona nga COVID-19 dhe mbështetja e Fintech për të zgjidhur shërbimet financiare në internet, duke shmangur radhët dhe zgjidhjet me kohë efektive. Realiteti i zgjidhjeve fintech në ditët e sotme në Shqipëri.

Linda Shomo, CEO e EasyPay do të jetë pjesë e panelit diskutues së bashku me Gentjan Zotaj, CEO i Greenleaf dhe Arben Malasi, CEO i Symmetric Group nën moderimin e organizuesit të eventit Erion Nako, CEO i Protik Innovation Center.

Webinari do të zhvillohet në platformën Zoom. Për t’u bërë pjesë, regjistohuni në link më poshtë:
http://bit.ly/zoomfintechwebinar

Webinar do të jetë i hapur për pyetje dhe përgjigje për pjesëmarrësit.

6 Prill, 2020
×
sqShqip