Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Winner in Albanian ICT Awards

Easypay is sponsor of the most important activity in the field of ICT in Albania. Albanian ICT awards was finalized with a Gala Event in which were announced the winners in seven categories. EasyPay Executive Director got awarded as “The Female of the year in ICT”, for her contribution in the field of ICT. more

16 Maj, 2015
×
sqShqip