Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

“Women take the stage”, Startup Grind mundësuar nga Google për sipërmarrësit

Startup Grind prezanton aktivitetin “Women take the stage” me të ftuar Znj. Lindita Shomo, Drejtoresha Ekzekutive e EasyPay. Startup Grind është një komunitet global me qëllim të edukojë e të frymëzoje sipërmarrësit . Aktivitetet mujore të Startup Grind zhvillohen në më shumë se 100 qytete dhe 42 vende ku prezantohen sipërmarrësit e investitorët e suksesshëm. Të ftuarit ndajnë historitë personale dhe sfidat që kanë patur në ndërtimin e kompanive të mëdha. më shumë

startupGrind
19 Nëntor, 2014
×
sqShqip