Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

“Women take the stage”, Startup Grind powered by Google for Entrepreneurs.

Startup Grind Tirana presents “Women Take the stage” with special guest Ms. Lindita Shomo, Executive Director of EasyPay. Startup Grind is a global community in order to educate and inspire entrepreneurs. Startup Grind hosts monthly events in more than 100 cities and 42 countries featuring local founders and innovators who share personal stories and the challenges they have had in building great companies. more

startupGrind
19 Nëntor, 2014
×
sqShqip