Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Workshopi “Ndërveprimi nëpërmjet rrjeteve online”

EasyPay merr pjesë në workshopin me temë “Ndërveprimi nëpërmjet rrjeteve online”! Ky organizim ishte eventi i radhës i Innovation Hub me fokus inovacionin tek sipërmarrësit e rinj. Moderatorja e eventit Znj. Lindita Shomo, drejtore ekzekutive e EasyPay, tregoi rreth eksperiencave profesionale dhe personale, si dhe për rëndësinë e një bashkëpunimi efektiv dhe efiçent të një sipërmarrje të re. më shumë

15 Shtator, 2016
×
sqShqip