Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

XCEED 2018, Konferenca më e rëndësishme për FinTech në Europën Qendrore dhe Lindore

Më 22-23 maj 2018, në Beograd u organizua konferenca xCEEd e Fintech. EasyPay ishte institucioni i vetëm përfaqësues nga Shqipëria.

xCEEd është ngjarja kryesore Fintech e Evropës Qendrore dhe Lindore (CEE). Madhësia dhe miksimi i eventit ofroi mundësinë për të mësuar dhe ofruar ndryshime të vërteta, ndërveprim me kolegë dhe për të fituar njohuri të dorës së parë nga inovatorët dixhital më të mirë.

xCEEd 2018 u fokusua në aplikimin praktik të teknologjive financiare në Evropën Qendrore dhe Lindore, të ofruara nëpërmjet ndërveprimit dhe angazhimit.

Një pamje e shkrurtër e temave që pikasën gjatë këtij eventi.

BANKAT E TË ARDHMES

Temat:

 1. Cili është qëllimi social, ekonomik dhe shoqëror i bankave – qoftë me pakicë, investime, korporata apo qendrore?
 2. Çfarë duhet të jetë një bankë e nesërme? Kompania e teknologjisë, modeli i platformës, shërbimeve, apo të tjera?
 3. Çfarë duket saktësisht një klient i angazhuar?

 PIKËPAMJET NDRYSHE

Temat:

 1. GAFA: një kërcënim apo frymëzim?
 2. Si është formimi bankar (Fin) Tech?
 3. Duke iu përgjigjur mijëvjeçarëve: si mund të përshtatet strategjia ndaj nevojave dhe prioriteteve të reja?

MBLEDHJET INTERAKTIVE XCEED 

 1. Sistemet, shërbimi dhe përvoja – vlera e hapur (Alberta Soranzo, Drejtor i Sistemeve të Mendimit në Lloyds Banking)
 2. Çfarë mund të mësojnë Merchants nga FinTech? (Anna Maj: Ekspert FinTech, Këshilltare dhe Mentore)
 3. Metro Bank, studimi i rastit (Oli Cook, Shefi i Bankingut në Metro Bank)

 EKSPERIENCA E PAGESAVE

Pyetjet:

 1. Kush e mban pushtetin kur është fjala për pagesat?
 2. A po shohim vdekjen e dyqanit të shitjes me pakicë siç ekziston sot?

 

  

*Nga Megi Milo

25 Maj, 2018
×
sqShqip