Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

For the first time you can buy tickets to ‘Rruga drejt suksesit’ online with EasyPay

For the first time ever, this year you can buy online tickets to www.rrugadrejtsuksesit.com, provided by EasyPay.

Following last year’s event on November and after many requests from various businesses and individuals to continue with these types of seminars, On Concept Albania in cooperation with Agna Leadership Academy will organize again ‘Rruga drejt Suksesit’, with the well-known motivational speaker, Vasil Naci. This is the first time that online tickets are provided by EasyPay.

10 Tetor, 2017
×
sqShqip