Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Zbuloni ofertat në EasyPay nga Digitalb! Deri në 7,550 lekë ulje!

Digitalb hedh në treg ofertën më të re! Ulje ekstreme të çmimeve. Oferta është e aplikushme vetëm për abonimet 12 mujore në paketat:

  • Familjare (Tokësore/Satelitore)
  • Premium (Tokësore/Satelitore)

Kjo ofertë është e aplikueshme për abonentët e rinj dhe ekzistues.

Drejtohuni tek pika më e afërt EasyPay ose kryeni abonimin tuaj direkt nga aplikacioni EasyPay, në Android, ose iOS për të përfituar ofertën.

Zgjidh një nga 4 ofertat e Digitalb me një super ulje deri në 7,550 lekë.

23 Gusht, 2019
×
sqShqip