Main Office
Ismail Qemali Street, Object Nr.30
Entrance 7, 3rd Floor, Tirana, Albania
Customer Care
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Career

Join the first Albanian FinTech

We are ready, what about you?

Po udhëheqim revolucionin digjital financiar në Shqipëri
dhe rajon. Të gjithë ne, bashkë.

Job position
Type
Expires on:
Kohë e plotë
19.02.2024

Get to know EasyPay

Behind every achievement, success and product, are the people of the EasyPay team.

Follow us on

×
en_USEnglish