Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

EasyPay

Portofoli yt elektronik

EasyTransfer

Transferta kombëtare në kohë reale nga celulari
ose nëpërmjet agjentëve kudo në Shqipëri!

Bashkë

Revolucioni vazhdon...

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

NISËM KËTU

PAS NJË DEKADE ARRITËM KËTU

2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Për herë të parë në Shqipëri!

Njihuni me EasyPay, kompaninë që mundëson pagesa nga celulari

EasyPay, lider i pagesave në Shqipëri!

Paguani nga celulari për më shumë se 60 shërbime

Në këtë dekadë jemi rritur bashkë me ju.

+10M
Transaksione
+530
Agjentë
+60
Shërbime
12
Qarqe
48
Qytete
40
Punonjës
2010

EasyPay liçensohet nga Banka e Shqipërisë
si “Institucion Financiar Jo-Bankar”

Prezantohet platforma e parë e-commerce
në Shqipëri. Numri i agjentëve shkon në 135.

2011
2012

Bashkëpunimi i parë më një kompani
telekomunikacioni. Numri i agjentëve
shkon në 182.

Kompania e parë në Shqipëri që integrohet
me një bankë të huaj për të ofruar pagesat
me Visa dhe Mastercard. Numri i agjentëve
shkon në 195.

2013
2014

Prezantohet aplikacioni i parë EasyPay për
pagesat online ndër të tjera më dy shërbime
të reja, pagesat e faturave të ujit dhe gjobave
të policisë. EasyPay prezantohet si platformë
pagese për merchants. Numri i agjentëve
shkon në 250.

Nëntor 2015, EasyPay Licensohet si
Institucion i Parasë Elektronike nga Banka e Shqipërisë.
Mundësohet pagesa e faturave të dritave.
Bashkëpunim me BKT për pagesat në Lek.
Numri i agjentëve shkon në 265.

2015
2016

Fillon bashkëpunimi me Ria Money Transfer për
transferta ndërkombëtare. Vazhdon zgjerimi i
portofolit të shërbimeve. Aplikacioni pajiset me
QR code reader, fingerprint authentication, dhe
push notifications. Numri i agjentëve shkon në 275.

Prezantohet platforma EasyPay Ticket e që
ofron blerjen e biletave online në web dhe
mobile. Numri i agjentëve shkon në 297.

2017
2018

EasyPay licensohet nga BSH për ofrimin e
Sherbimeve të Këmbimit Valutor dhe të Konsulencës.
Fillon partneriteti me Entet e Ofrimit të Mikrokredive.
EasyPay ofron shërbimin e këmbimit të parasë
dhe të konsulencës financiare.
Numri i agjentëve shkon në 378.

Në Korrik 2019 EasyPay merr "Licensën nga Autoriteti
i Mbikqyrjes Financiare" si Agjent në Sigurime duke
zgjeruar edhe me tepër portofolin EasyPay.
Shtohet shërbimi i Taksave
dhe Tarifave Vendore Tiranë. Hidhet në treg
shërbimi “Cash-Collection”.
Numri i agjentëve shkon në 437.

2019
2020

Hidhet në treg një ndër produktet më
inovatore, ai i transfertave në kohë
reale nëpërmjet telefonit, duke përdorur
Aplikacionin EasyPay - shërbim i referuar
si EasyTransfer ku çdo klient i Parasë
Elektronike EasyPay mund të transferojë
para tek një klient tjetër. Numri i
agjentëve shkon në 450 dhe vazhdon rritet.

Për herë të parë, ofrohet platforma
e shërbimeve EasyPay në Bankën
Intesa San Paolo.

2021
2022

Shtohen bashkëpunime dhe shërbime të reja
me partnerë të rëndësishëm:
NOA Mikrokredi, Banka UBA, Taksat e Bashkisë Shkodër, etj.

Konverto

Monedhat

Blihet

Shitet

USD - Dollar
91.7
93.1
EUR - Euro
100
100.6
GBP - Paund
118.6
119.8
CHF - Franga Zvicerane
102.1
103.1

Paguaj në çdo kohë

Shmangni radhët e gjata nëpër institucione
Me platformën tonë, ju paguani detyrimet nga celulari

Transfero Para

Transferta ndërkombëtare me Ria Money Transfer dhe transferta kombëtare nëpërmjet shërbimit EasyTransfer.

Llogari Falas

Llogari me 0 kosto regjistrimi dhe mirëmbajtje

Shtoni para thjesht & shpejt

Shtoni para në llogarinë tuaj menjëherë me kartë debiti/krediti ose nëpërmjet llogarisë bankare, me 0 komision

Nuk keni llogari bankare?

Vizitoni një prej +530 pikave tona në të gjithë Shqipërinë, me shumë gjasa do të gjeni një prej tyre poshtë pallatit

Fatura, utilitete dhe rimbushje

Paguani detyrimet dhe kryej rimbushje në kohë reale

Gjobat dhe Taksat

Paguani gjobat e policisë së shtetit dhe gjobat e taksat e Bashkisë Tiranë në kohë reale

Mikrokredi dhe Siguracione

Paguani detyrimet e kredisë dhe siguracionit në kohë reale

Blerje Online, Evente dhe Bileta

Blini online dhe paguani biletat e eventeve tuaja të preferuara

Agjentët EasyPay

A e dini se EasyPay ka mbi 530 pika shitjesh në të gjithë vendin?

Agjentët janë bashkëpunëtorët tanë më të ngushtë, nëpërmjet të cilëve EasyPay ofron portofolin e shërbimeve.

Për më shumë informacion kontaktoni sales@easypay.al

Dërgoni para në të gjithë botën me tarifat më të lira në treg!

EasyPay ështe partneri zyrtar i Ria Money Transfer në Shqipëri.
Ju mund të dërgoni para në të gjithë botën nëpërmjet +530 pikave tona ku lexohet 'Ria' apo 'EasyPay'

Transferta të sigurta
dhe të besueshme

Rrugëtimi i EasyPay

Ky është rrugëtimi ynë!
Pse nisëm dhe çfarë na frymëzon çdo ditë?

Të fundit nga blogu

Pyetje të shpeshta

+Çfarë është EasyPay?
EasyPay është Institucion i Parasë Elektronike i cili zotëron një platformë digjitale pagesash dhe transfertash, e cila ofron shërbime të shpejta dhe të sigurta. dhe është e pranishme në platformën Android, iOS dhe Windows. Për t'u njohur më nga afër me shërbimet EasyPay, shkarkoni falas aplikacionin EasyPay.
+Si funksionon EasyPay?
Së pari, duhet të krijoni një llogari EasyPay, e cila mbushet nëpërmjët kartave tuaja të kreditit (Visa ose MasterCard), direkt nga llogaria juaj bankare ose me para në dorë pranë pikave EasyPay. Kur llogaria EasyPay është e mbushur, mund të filloni menjëherë të kryeni pagesa ose transferta në kohë reale.
+Pse duhet të zgjedh EasyPay?
Sepse është shumë e thjeshtë, nuk lëviz me “cash” në dorë dhe shmang radhët e gjata. Me një llogari EasyPay mund të paguani të gjitha faturat, mund të transferoni para tek njëri tjetri ose bleni produkte online në çdo kohë, nga kolltuku i shtëpisë apo kur je me pushime brenda apo jashtë territorit shqiptar.
+Janë të sigurta pagesat me EasyPay?
EasyPay ju ofron siguri maksimale në të gjitha platformat, që nga momenti i regjistrimit, nëpërmjet e dy elementëve të sigurisë (kodi unik / dhe PIN) të cilat zvogëlojnë mundësinë e manipulimeve dhe aktiviteteve të rrezikshme.
+Çfarë të bëj nëse nuk kam llogari bankare, kartë debiti/krediti ose e-banking?
Edhe nësë nuk keni llogari bankare, ju mund të regjistroheni dhe krijoni llogarinë tuaj në EasyPay. Ju mund të rimbushni llogarinë tuaj EasyPay me para “cash” pranë pikave tona të shitjes.
+Nuk jam i/e sigurt nëse pagesa u krye? Çfarë të bëj?
EasyPay ju njofton me email ose sms menjëherë sapo pagesa është kryer me sukses. Nëse nuk e keni marrë emailin nga EasyPay brenda pak minutash, kontrolloni nëse emaili ka shkuar në kutinë ”spam” ose “junk”, nëse jo atëherë lutemi të na kontaktoni në: +355 4 2 264 982
+Ka kosto shtesë kryerja e pagesave me EasyPay?
Ne tek EasyPay ofrojmë shumicën e shërbimeve pa kosto shtesë ose kosto të fshehura. Për më shumë informacion për tarifat e shërbimeve, vizitoni faqen Llogaria EasyPay.
+A mund ta anuloj pagesën?
Në lidhje me anullimet e transaksioneve, ju lutem duhet të referoheni në Nenin 7 të Kushteve dhe Afateve të Ofrimit të shërbimeve EasyPay (Ne fund të kësaj faqeje).
+Përse është bllokuar llogaria ime EasyPay? Si mund ta ri-aktivizoj?
Llogaria EasyPay mund të mbyllet për arsyet e mëposhtme:
1. Me kërkesë në formë shkresore nga vetë klienti
2. Të dhënat e vendosura gjatë hapjes së llogarisë nuk perputhen me të dhënat e mjetit të identifikimit
3. Gjatë procesit të verifikimit të regjistrimit të klientit, rezultojnë të dhëna të pa sakta ose jo në perputhje me mjetin e identifikimit të klientit
4. Në rastet e kryerjes së veprimtarive në kundërshtim me Kushtet dhe Afatet e perdorimit te shërbimeve EasyPay.
Nëse ju është mbyllur llogaria, kontaktoni info@easypay.al për të aktivizuar atë në varësi të arsyeve të bllokimit.
Nëse nuk e gjeni përgjigjen e duhur këtu, atëherë na shkruani në info@easypay.al dhe ne do ju përgjigjemi në pak minuta.
×

This will close in 0 seconds

sqShqip