Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Deklarata për parimet Globale te Fuqizimit te Gruas

Bashkia e Tiranës së bashku me UN Women  dhe Drejtuesit e Biznesit të Tiranës angazhohen të bashkëpunojnë për të adaptuar dhe zbatuar në mënyrë vullnetarë Parimet Globale të Fuqizimit të Gruas. Barazi do të thotë Biznes. Mes palëve u nënshkrua deklarata vullnetare e bashkëpunimit midis EasyPay dhe Bashkisë Tiranë.

Më shumë…

 

24 Nëntor, 2016
×
sqShqip