Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay mbyll me sukses bashkëpunimin me Turtle Fest

Në datat 4, 5 dhe 6 gusht u zhvillua edicioni i 6 i Festivalit Muzikor Turtle Fest në plazhin e Drimadhesit. EasyPay këtë vit ishte partner i parë zyrtar i shitjes së biletave online si dhe në rrjetin e agjentëve EasyPay mbarë Shqiperinë. Shitja e biletave të festivalit pësoi një rritje të ndjeshme në krahasim me vitet e kaluara dhe pati një sukses të madh në audiencen e Shqiperisë dhe Kosovës.

      

Skuadra EasyPay ishte prezente gjatë datave të festivalit në hyrje të Turtle Fest, ku u krye konvertimi i biletave elektronike në byrzylykët që siguronin aksesin në festival. Të gjithë personat që kishin blerë biletat me EasyPay, patën mundësinë të shikonin se si funksion skanimi i biletave të shitura me kodin QR nga aplikacioni EasyPay, një risi për tregun e biletave në Shqipëri.

       

Përvec kesaj, EasyPay mundësoi dhe instalimin artistik me cadra të ndricuara në hyrje të festivalit, për t’i uruar mirëseardhjen të gjithë pjesëmarrësve.  Interesi për shërbimet e EasyPay dhe partneritetin me Ria Money Transfer ishte i madh, dhe personat që morën pjesë patën mundësinë të përfitonin nga dhuratat e shumta të personalizuara EasyPay-Ria, të cilat tërhoqën vëmendjen për vecantinë që kishin. Nata e fundit e festivalit u finalizua me një shfaqje lantern-ash mundësuar nga EasyPay dhe Ria për t’i dhënë lamtumirën e përkohshme eksperiencës magjike të Turtle Fest.

Si rezultat i mbylljes me sukses të këtij projekti të ri, pritet të ketë bashkëpunime të tjera të ngjashme me EasyPay dhe partnerë eventesh rinore.

10 Gusht, 2017
×
sqShqip