Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay përzgjidhet nga Qeveria Hollandeze pjesë e programit “Brilliant Entrepreneur”

EasyPay përzgjidhet nga Qeveria Hollandeze pjesë e programit “Brilliant Entrepreneur”
EasyPay dhe CEO e saj Lindita Shomo, përzgjidhet nga Qeveria Hollandeze si fitues të programit “Brilliant Entrepreneur”. Misioni i programit “Sipërmarrëset Brilante” është të zbulojë talente dhe të ndihmojë femrat në fushën e biznesit të jenë të suksesshme. Ky program ofron mundësi për zhvillim kapaciteti, bashkëpunim dhe ndërtim rrjeti profesionistësh, mundësi për zhvillim biznesi dhe njohurish në nivel rajonal dhe ndërkombëtar. Programi mbështetet nga Ambasada Hollandeze dhe është shumë i vlefshëm për vizionin dhe strategjinë e EasyPay, për zhvillimin e aktivitetit të mëtejshëm në rajon.

10 Mars, 2016
×
sqShqip