Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Historitë në lidhje me zhvillimin e TIK në Shqipëri

Në kuadër të aktiviteteve të gjithanshme për 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (AITA), si zëri kryesor i sektorit TIK në Shqipëri, me 60 subjekte anëtare (kompani, akademi, OJF), inicioi dhe organizoi ne 22 Nëntor 2012, në ambjentet e Hotel Sheraton, aktivitetin: “RRëFIM STAFETë MBI ZHVILLIMIN E TIK Në SHQIPëRI dhe NDERIM ‘MIRëNJOHJA PëR MERITA Të DALLUARA’ për Z. KRISTIAN BUKUROSHI”. Një nga sponsorët e këtij aktiviteti ishte EasyPay. Per artikullin e plote klikoni këtu.

aita_event

22 Nëntor, 2012
×
sqShqip